Knallert kørekort

Aldersgrænse
Du må begynde at gå til knallertundervisningen, når du er fyldt 14½ år og har fået bevis for at have gennemført "Førstehjælp til knallertkørekort".

Tilmelding
Når du tilmelder dig kommer du i første omgang på en venteliste. Når vi har 12 deltagere på ventelisten, starter vi et nyt hold op.

Ca 3-4 uger før dit hold starter, modtager du en e-mail fra os om, hvor og hvornår du skal møde op. Det er VIGTIGT, at du svarer på denne mail for at bekræfte, at du stadig er interesseret i at gå på holdet. Ellers vil din plads blive givet videre til en anden på ventelisten.

Når du tilmelder dig et knallerthold, er der mødepligt, og hvis du forsømmer, vil du blive afmeldt holdet. Derefter skal du gentilmelde dig  - og betale gebyr for – at komme på et nyt hold.

Kurset varer 30 lektioner og koster kr. 500,- som betales på reg.nr 4597, konto 12272553  eller på mobile pay 55 88 41 ved tilmeldingen. Husk at skrive knallert efterfulgt af dit navn 

Ungdomsskolen råder over det nødvendige udstyr til den praktiske del. OBS... Du skal dog selv medbringe din egen styrthjelm til undervisning.

Ifølge loven skal man have et godkendt knallertrelateret førstehjælpskursus, før man kan tilmelde sig knallertkørekort. Førstehjælp tilbydes blandt andet af Thranes Køreskole, Grindsted.

TILMELD DIG HER

Underviser

Thranes Køreskole

TID OG STED

Vestre Skole, Grindsted

Der afvikles kurser løbende.